Federacja Konsumentów
logowanie
rejestracja
Strefa konsumenta
Projekty
O Federacji Konsumentów
Aktualności
Nasze działania
Kształt rynku zależy od konsumenta
Głos konsumenta w UE
Federacja Konsumentów w UE
Consumer PRO
Świadomy senior - bezpieczny konsument
STEP - Projekt walki z ubóstwem energetycznym w krajach Unii Europejskiej
Aktywni konsumenci
Czyste powietrze w miastach
ASSIST - sieć doradców wrażliwych odbiorców energii
FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej.
Egzekwowanie prawa w transgranicznych sporach konsumenckich
Konsument na rynku usług finansowych
Jak zostać prosumentem
Bezpłatne poradnictwo i pomoc prawna
Infolinia konsumencka
Konsument w inteligentnych sieciach energetycznych
Ochrona konsumenta w społecznościach lokalnych
Edukacja konsumencka w społecznościach lokalnych
Dochodzenie roszczeń konsumenckich. Polsko-niemieckie sprawy transgraniczne
Dobre prawo seniora
Polsko - Niemieckie Centrum Informacji Konsumenckiej
Pomoc i poradnictwo skierowane do konsumentów w społecznościach lokalnych
Konsumenckie poradnictwo prawne
Kampania: Sprawdź, jakie masz prawa
Capacity Building in Consumer Testing and Magazines in New Member States
Strona główna
\
Projekty
\
FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej.
FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej
Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2021
Opublikowano: 2021-06-07 12:57
czytaj więcej >>
Dobrowolne systemy znakowania żywności
Opublikowano: 2021-04-12 16:31
czytaj więcej >>
Pięć kroków świadomego konsumenta - Racjonalne zakupy i niemarnowanie żywności.
Opublikowano: 2021-02-05 07:16
czytaj więcej >>
Pięć kroków świadomego konsumenta - Termin przydatności do spożycia, a data minimalnej trwałości.
Opublikowano: 2021-02-04 07:14
czytaj więcej >>
Pięć kroków świadomego konsumenta - Produkt Polski, a kod 590.
Opublikowano: 2021-02-03 07:13
czytaj więcej >>
Pięć kroków świadomego konsumenta - suplementy diety.
Opublikowano: 2021-02-02 07:11
czytaj więcej >>
5 kroków świadomego konsumenta - dodatki do żywności
Opublikowano: 2021-02-01 14:05
czytaj więcej >>
Przedświąteczny poradnik zakupowy
Opublikowano: 2020-12-18 16:03
czytaj więcej >>
Zachowania polskich konsumentów na rynku produktów spożywczych - raport z badania.
Opublikowano: 2020-11-23 12:30
czytaj więcej >>
Roślinne hamburgery, steki i kiełbaski.
Opublikowano: 2020-11-09 10:48
czytaj więcej >>
Zjeść, czy nie zjeść - oto jest pytanie.
Opublikowano: 2020-10-26 15:44
czytaj więcej >>
Światowy Dzień Walki z Marnowaniem Jedzenia
Opublikowano: 2020-09-29 09:42
czytaj więcej >>
Nowe przepisy dotyczące znakowania mięsa flagą kraju pochodzenia
Opublikowano: 2020-09-24 10:08
czytaj więcej >>
Posiłki w podróży
Opublikowano: 2020-07-21 15:03
czytaj więcej >>
Bezpieczne grillowanie
Opublikowano: 2020-07-03 11:30
czytaj więcej >>
Europejscy konsumenci chcą odżywiać się w sposób bardziej zrównoważony i zmienić swoje nawyki żywieniowe.
Opublikowano: 2020-06-29 16:20
czytaj więcej >>
Zakupy spożywcze przez internet
Opublikowano: 2020-06-17 12:51
czytaj więcej >>
World Food Safety Day 2020
Opublikowano: 2020-06-05 10:13
czytaj więcej >>
Dziś chcemy Cię zapytać, co sądzisz o samotnym bananie?
Opublikowano: 2020-05-14 14:47
czytaj więcej >>
Produkty eko, bio, organic to to samo?
Opublikowano: 2020-05-07 12:37
czytaj więcej >>
Chcemy, by w dziale dotyczącym żywności stałe miejsce znalazło się dla tematu niemarnowania żywności..
Opublikowano: 2020-04-27 15:10
czytaj więcej >>
Niska temperatura nie dla pomidora
Opublikowano: 2020-04-27 15:06
czytaj więcej >>
Czy w dobie pandemii żywność jest bezpieczna?
Opublikowano: 2020-03-27 13:25
czytaj więcej >>
FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej.
Opublikowano: 2020-03-04 16:10
czytaj więcej >>
infoteka
fundacjafk
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce internetowej.
zamknij