FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej

Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2021
Opublikowano: 2021-06-07 12:57

czytaj więcej >>

Dobrowolne systemy znakowania żywności
Opublikowano: 2021-04-12 16:31

czytaj więcej >>

Pięć kroków świadomego konsumenta - Racjonalne zakupy i niemarnowanie żywności.
Opublikowano: 2021-02-05 07:16

czytaj więcej >>

Pięć kroków świadomego konsumenta - Termin przydatności do spożycia, a data minimalnej trwałości.
Opublikowano: 2021-02-04 07:14

czytaj więcej >>

Pięć kroków świadomego konsumenta - Produkt Polski, a kod 590.
Opublikowano: 2021-02-03 07:13

czytaj więcej >>

Pięć kroków świadomego konsumenta - suplementy diety.
Opublikowano: 2021-02-02 07:11

czytaj więcej >>

5 kroków świadomego konsumenta - dodatki do żywności
Opublikowano: 2021-02-01 14:05

czytaj więcej >>

Przedświąteczny poradnik zakupowy
Opublikowano: 2020-12-18 16:03

czytaj więcej >>

Zachowania polskich konsumentów na rynku produktów spożywczych - raport z badania.
Opublikowano: 2020-11-23 12:30

czytaj więcej >>

Roślinne hamburgery, steki i kiełbaski.
Opublikowano: 2020-11-09 10:48

czytaj więcej >>

Zjeść, czy nie zjeść - oto jest pytanie.
Opublikowano: 2020-10-26 15:44

czytaj więcej >>

Światowy Dzień Walki z Marnowaniem Jedzenia
Opublikowano: 2020-09-29 09:42

czytaj więcej >>

Nowe przepisy dotyczące znakowania mięsa flagą kraju pochodzenia
Opublikowano: 2020-09-24 10:08

czytaj więcej >>

Posiłki w podróży
Opublikowano: 2020-07-21 15:03

czytaj więcej >>

Bezpieczne grillowanie
Opublikowano: 2020-07-03 11:30

czytaj więcej >>

Europejscy konsumenci chcą odżywiać się w sposób bardziej zrównoważony i zmienić swoje nawyki żywieniowe.
Opublikowano: 2020-06-29 16:20

czytaj więcej >>

Zakupy spożywcze przez internet
Opublikowano: 2020-06-17 12:51

czytaj więcej >>

World Food Safety Day 2020
Opublikowano: 2020-06-05 10:13

czytaj więcej >>

Dziś chcemy Cię zapytać, co sądzisz o samotnym bananie?
Opublikowano: 2020-05-14 14:47

czytaj więcej >>

Produkty eko, bio, organic to to samo?
Opublikowano: 2020-05-07 12:37

czytaj więcej >>

Chcemy, by w dziale dotyczącym żywności stałe miejsce znalazło się dla tematu niemarnowania żywności..
Opublikowano: 2020-04-27 15:10

czytaj więcej >>

Niska temperatura nie dla pomidora
Opublikowano: 2020-04-27 15:06

czytaj więcej >>

Czy w dobie pandemii żywność jest bezpieczna?
Opublikowano: 2020-03-27 13:25

czytaj więcej >>

FOOD - od wzmocnienia potencjału organizacji konsumenckiej do edukacji konsumenckiej.
Opublikowano: 2020-03-04 16:10

czytaj więcej >>

infotekafundacjafk
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce internetowej. zamknijzamknij